Holavatnet Rundt – løp 4 – 25.05.2018

!00 deltok på sesongens 4. løp. Av dei var Martin Kåstad (bilde) raskest med tida 11,45, føre Jan Roar Solberg 12,04 og Øystein Hanstveit 12,11. Ingen jenter på kveldens løp. Litt lågare deltaking enn normalt skyldes nok andre store arrangement denne kvelden, som avslutning på kulturskulen og Gneisttafetten.  Alle resultat

Status i konkurranseklassen etter 4. løp er at  Magnus Gjerstad førebels har årets beste tid 11,36, deretter fyljer Martin Kårstad 11,45 og Stian Mjøs 11,48. På damesida regjerer Anna og Emma Hanstveit på topp, begge med tida 12,21. Me vonar at desse tidene vil verta utfordra utover sesonger,  både på dame og herresida.
Hugs også at det blir deltakerpremie etter 8. løp, og når man har deltatt i 10 løp blir man med på tekning av ein sykkel sponsa av Sport1 Åsane. Trekninga vert foretatt på årets siste løp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *