Holavatnet Rundt – løp 1 – 04.04.2018

75 personer trossa snø og slaps og deltok på årets første Holavatnet Rundt.
Raskest var Daniel Hanstveit 12,59, Anders Mjøs 13,12 og Håvard Kleppe 13,39. Både Daniel og Håvard skal løpe NM terrengløp på lørdag, og tok det nok litt roleg i dag.  For Anders Mjøs var det nok viktigast å vera raskere enn brødrene Sondre Mjøs 14,18 og Magnus Mjøs 14,32. Ingen damer på dagens løp, og ferre løparar enn normalt i konkurranseklassen skyldes nok både dårlig føre og at fleire skal løpe NM i Haus i helga. Dette regner med med vil endre seg allereie fra neste veke.
Resultat og deltakerliste

Bildet under er av brødrene Anders, Sondre og Magnus Mjøs. Sjå fleire bilder frå løpet

  

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *