Martin raskest på sesongavslutning Holavatnet Rundt 20.09.27

IMG_9714Det er ikkje berre i Bergen det var folkefest i kveld. På Hosanger var det sesongavslutning på Holavatnet Rundt, og heile 157 personen tok turen rundt vatnet. Av dei var Martin Kåstad raskest på 11,04, deretter fulgte Kjetil Stokke 11,28 og Stian Nordås Mjøs 11.38. I dameklassen var det tre unge jenter som var raskest Anna Hanstveit 11,40, Emma Hanstveit 11,41 og Maren Nordås Øvsthus 13,51.  Sjå alle resultat her. Blomar, heder og ære til Aksel Øvsthus, Mari Røsland og Einar Hellevang som alle tre har delteke på alle 18 løp i år. Mange fine premier vart trekte ut på startlodd i kveld, og gjevast var sykkelen som vart vunne av Marianne Løtveit.  Takk til alle som har delteke i løpet av sesongen, og også stor takk til alle som er med å steike vaffler, tek påmeldinger og tider. Sjå bilder fra løpet her  Flott reportasje med bilder i kondis.no
Maren_Emma_AnnaFlest_delt_17Vinn_sykkel

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *